REKLAMI GEÇ

BASİAD üyeleri Afyonkarahisar’da

BASİAD üyeleri Afyonkarahisar’da

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) üyeleri eğitim ve geziyi birleştirdi, 2 gün süren Afyon gezisi gerçekleştirdi. BASİAD üyeleri, Ahmet Şerif İzgören’in verdiği “Benim Dükkan Toruna Kalır mı?” konulu konferansa katıldı, Afyonkarahisar’ın tarihi mekanlarını gezme imkanı buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2015 Perşembe, 14:45

BASİAD üyeleri Afyon’da bir araya geldi. Hem dinlenme hem eğitim amaçlı düzenlenen gezi ile ilgili değerlendirme yapan BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, “BASİAD Yönetimi olarak 20. yılımızda üyelerimiz için fayda odaklı etkinlikler yapmak için çaba gösteriyoruz. İş stresinden arınmayı, ilişkilerimizi geliştirmeyi ve tazelenmiş zihinlerimize değerli bilgiler kazandırmayı amaçladığımız, katılımın yüksek olduğu Afyon gezimiz çok keyifli ve verimli geçti” dedi.

BENİM DÜKKAN TORUNA KALIR MI?
Babadağlı işadamları, Afyonkarahisar Gezisi’nde, Ahmet Şerif İzgören’in verdiği, “Benim Dükkan Toruna Kalır mı?” konulu konferansa katıldı. Hacı Şerif’in destekleyici olduğu konferansın, üyeler için oldukça verimli geçtiğini belirten Kasapoğlu, “Üyelerimizin birçoğu aile şirketine mensup. Hatta aile şirketlerinin kuşak temsilcilerinin bir arada olmasından dolayı konferansta paylaşılan bilgiler oldukça etkili oldu. Şirketlerimizin ve Denizli’nin geleceğine katkıda bulunmak adına attığımız her adım bizleri daima mutlu ediyor ve daha çok çalışmak için motive ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı