REKLAMI GEÇ

BASİAD’DAN ZİYARETLER

BASİAD’DAN ZİYARETLER

Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BASİAD) Yönetim Kurulu üyeleri ilçe Jandarma Komutanı ve Emniyet Ameri’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2015 Cuma, 10:15

BASİAD’da Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun görevi bırakmasının ardından yeniden şekillenen BASİAD Yönetim Kurulu, Babadağ ilçe Emniyet Amiri Alper Akbaba ve İlçe Jandarma Komutanı Umut Yükseker’i ziyaret etti.

Ziyaretlere Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref Arpacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Ersin Topoğlu, Hüseyin Olgaç, Murat Tahir Altındağ, Ahmet Zeybek, Doğan Değirmenci katıldılar.

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, “BASİAD Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Sayın Jandarma Komutanımız ve Emniyet Amirimizi makamlarında ziyaret ettik, bizleri sıcak bir ilgi ile karşıladılar, ziyaretimizden duydukları memnuniyeti ifade ettiler, Polis ve Jandarmanın sorumluluk alanları yapılan çalışmalar, asayiş durumu ile ilgili bilgiler verdiler, Babadağ’daki sosyal yaşam ve Babadağ kültürü ile ilgili olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Biz de kendilerine BASİAD’ın yapısı kuruluşu, çalışmaları, hedefleri ve Babadağ ile ilgili bilgiler aktardık. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte BABADAĞ ‘ın gelişmesi ve üyelerimizin sorunlarının çözüme kavuşması için çalışmaya ve bu konularda yapılacak her türlü çalışmaya destek olmaya hazır olduğumuzu dile getirdik.Kendilerine etkinliklerimizde aramızda görmekten mutlu olacağımızı söyleyerek etkinliklerimize davet ettik gösterdikleri için teşekkür ettik ” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı