REKLAMI GEÇ

DEGİAD Siyaset Okulu’na ev sahipliği yapıyor

DEGİAD Siyaset Okulu’na ev sahipliği yapıyor

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Uluslar arası Politika Akademisi’nin Denizli’de gerçekleştireceği 1. Siyaset Okulu’nun büyük sponsoru oldu. DOEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, 6-7-8 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek etkinlikte birçok ünlü siyasetçiyi ağırlayacaklarını belirterek, aktif politikaya meraklı geleceğin idarecilerine ülke sorunları hakkında yeni ve özgün bakış açıları kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2013 Çarşamba, 10:30

Denizli Genç İşadamları Derneği, Uluslar arası Politika Akademisi’nin Denizli’de gerçekleştireceği ilk etkinlik olan UPA 1. Siyaset Okulu’nun çalışmalarına büyük sponsor olarak destek veriyor.

Etkinlik kapsamında Denizli’ye gelecek olan usta siyasetçiler, 6-7-8 Mayıs tarihlerinde EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde her gün saat 10:00’da başlayacak programlarla tecrübelerini ve öngörülerini paylaşacak.

KİMLER GELİYOR?
Etkinlik kapsamında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, CHP Grup Başkan Vekili Muherrem İnce, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Ak Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, SHP Eski Genel Başkanı ve Dışişleri Eski Bakanı Murat Karayalçın, DSP Eski Genel Başkanı ve Devlet Eski Bakanı Zeki Sezer, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker, HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel ve Anavatan Partisi eski Denizli Milletvekili ve TÜRÇEV Başkanı Beyhan Aslan Denizli’de olacak.

ÜYELERE DAVET
DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu, etkinliğe destek vererek, aktif politikaya meraklı geleceğin idarecilerine ülke sorunları hakkında yeni ve özgün bakış açıları kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Çaputçu, “Türevlerinden farklı olarak Uluslararası Politika Akademisi Siyaset Okulu Projesi’nin amacı; sadece büyük şehirlerin bu tarz organizasyonları hayata geçirebileceği konusundaki yaygın kanıyı ortadan kaldırarak, imkanları dar ancak, alana meraklı üniversite öğrencileriyle ve Anadolu insanıyla, Türkiye’nin geçmişten günümüze kadar uzanan ve gelecekte de kendisini göstermesi muhtemel olan sorunlarına karşı farklı politik ve akademik yaklaşımlar üretmek ve köklü çözümler ortaya koyma noktasında sivil inisiyatif oluşturmaktır. Uluslararası Politika Akademisi Üniversite temsilcilikleri ve diğer sivil toplum kuruluşlarına verilen kontenjanlar vasıtasıyla Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler ve Kamu Yönetimi alanları başta olmak üzere aktif politikaya meraklı geleceğin idarecilerine ülke sorunları hakkında yeni ve özgün bakış açıları kazandırmaktır. Aktivite görselinde göreceğiniz üzere, derneğimizce desteklenen Siyaset Okulu Programı çerçevesinde, ülkemizin önemli siyasi isimleri Denizli’de ağırlanacaklardır. Programa tüm üyelerimizi davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 30 Nisan 2013, 17:08

MAYIS… YANLIŞ DÜZELTİLDİ… ALAKANIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER…

Merve   -  Bağlantı 30 Nisan 2013, 14:40

Mayıs mı Eylül mü ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı