REKLAMI GEÇ

Bakım Teknolojileri Kongresi’nin ardından sonuç bildirgesi

Bakım Teknolojileri Kongresi’nin ardından sonuç bildirgesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi yürütücülüğünde gerçekleştirilen 8. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi’nin tamamlanmasının ardından sonuç bildirgesi yayımlandı. Üç gün süren kongrede 40 bildiri, 14 seminer sunulduğu, 8 ayrı konuda kurs verildiği açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2017 Cuma, 16:12

TMMOB Makina Mühendisleri Odası adına, Denizli Şube ile Pamukkale Üniversitesi tarafından  ortaklaşa düzenlenen kongre ve sergiye, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden öğretim üyeleri, mühendislik fakültesi öğrencileri, sanayide görevli teknisyenler, bakım konusunda çalışan mühendisler ve işletme yetkilileri katılmıştı.

Kongre sonrası Makine Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Tefik Demirçalı tarafından kamuoyuna açıklanan sonuç bildirgesinde, 3 gün süren kongrede 40 bildiri, 14 seminer sunulduğu, 8 ayrı konuda kurs verildiği, kongreyi bildiri, kurs ve seminerleri 1.000’in üzerinde delegenin izlediği, 1.500’ün üzerinde katılımcının sergiyi ziyaret ettiği açıklandı.

İlk kez 2003 yılında Denizli’de düzenlenen BTKS’nin, ilk dört dönem boyunca Denizli’de yapıldığını hatırlatan Oda Başkanı Demirçalı, “Kongre çalışmalarından alınan başarılı sonuçlar, sonraki BTKS’lere öncülük etmiştir. Son olarak bu yıl sekizinci kez düzenlenen Kongremiz yeniden doğduğu topraklara dönmüş, beklenenin üzerinde ilgi görmüştür. Biz Makina Mühendisleri Odası olarak bu güne kadar her zaman bilimin gelişmesi ve bilimsel üretkenliğin halkın yararına sunulması gerektiğine inandık. Gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlerin, mesleki çalışmaların, sempozyum, kongre ve çalıştayların temel amacı bu olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir. Pamukkale Üniversitesi ve Makina Mühendisleri Odası olarak gerçekleştirdiğimiz VIII. BTKS çalışmalarının başarısı kurumların olduğu kadar, emek veren, mesai harcayan ve pratik faaliyetleri düzenleyen arkadaşlarımızın eseri olmuştur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı