REKLAMI GEÇ

DESİAD’ın yeni yönetimi belirlendi

DESİAD’ın yeni yönetimi belirlendi

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) 8. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde İ. Okan Konyalıoğlu başkanlığında yeni yönetim belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2017 Perşembe, 11:37

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin 8. olağan genel kurulu Anemon Otel’de gerçekleştirildi. İki dönemden bu yana dernek başkanlığını yürüten Ahmet Yavuzçehre tekrar aday olmadı. Genel Kurul’da Başkan Ahmet Yavuzçehre, 4 yıllık görev süresi boyunca yaptıkları çalışmaları sunumla anlattı.

Dernek üyelerine kendisine ve yönetimine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Yavuzçehre, “DESİAD’da 4 yıllık görev süremiz boyunca önemli etkinlikler gerçekleştirdik. Denizli iş dünyasının sorun ve beklentilerini her platforma dile getirdik ve çözümü için çaba harcadık. Yeni yönetimin de bizlerden devraldığı bayrağı daha yukarıya taşıyacağına eminim” dedi.

İ. Okan Konyalıoğlu başkanlığında tek liste ile gidilen seçimlerde yeni yönetim belirlendi. DESİAD’ın yeni yönetim kurulu İ. Okan Konyalıoğlu, Ferruh Dalkılınç, Şule Yılmaz, Sedat Erikoğlu, İbrahim Şenel, Mustafa Korkut Aydınlı, Ender Yörükoğlu, Süreyya Çalışkan, İlker Başkaya, Bekir Serdar Mutlubaş, Levent Çaputçu’dan oluştu.

Yeni yönetim, gerçekleştireceği ilk toplantıda görev bölümü yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı