REKLAMI GEÇ

Önem: 35 yurttaşımızın yası içindeyiz

Önem: 35 yurttaşımızın yası içindeyiz

Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem, son dönemde yaşanan terör olaylarını kınadı ve yaşamını yitiren 35 kişinin yası içinde olduklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2015 Cuma, 09:33

Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem, Güneydoğu’da bayram sonrası birbiri ardına meydana gelen terör olayları üzerine yaptığı açıklamada, “Ülkemizde son günlerde yaşanan terör saldırıları sonucu kaybettiğimiz 35 yurttaşımızın yası içerisindeyiz” diyerek, şunları kaydetti:

“Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki saldırıda gencecik 32 canımızı yitirdik. Adıyaman’da görevi başında başçavuşumuz şehit edildi. Son olarak Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde iki polisimiz şehit edildi. Bu terör saldırılarını gerçekleştirenleri, her ne sebeple olsun teröre destek olan veya göz yumanları lanetliyoruz, şiddetle kınıyoruz. İnsani değerlerden uzak, kanla beslenen terörizmle mücadelede yetkilileri göreve çağırıyoruz. En temel hak olan yaşama hakları hunharca ellerinden alınan yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, saldırıda yaralananlara acil şifalar dileriz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı