REKLAMI GEÇ

Dikmen’den Tavas ve Çivril çıkarması

Dikmen’den Tavas ve Çivril çıkarması

Denizli SMMMO’da genel kurul öncesi adaylar da tempo artırdı. Meslekte Erdem Grubu adayı Gökhan Dikmen Tavas ve Çivril’de meslek mensuplarıyla buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2019 Cuma, 12:26

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası 25-26 Mayıs tarihlerinde olağan genel kurul gerçekleştirecek. 7 kişilik yönetim kurulunun belirleneceği genel kurul öncesi adaylar da çalışmalarına hız verdi.

Meslekte Erdem Grubu’nun başkan adayı Gökhan Dikmen kurmayları ile birlikte çalışmalarını ilçe ziyaretleriyle sürdürüyor. Dikmen ve ekibi Tavas ve Çivril’de meslek mensuplarıyla buluştu.

Genel kurul sonrası için amaç ve projelerini anlatan Dikmen, yeni dönemde ilçelerde de hizmet içi eğitimler gerçekleştireceklerini duyurdu. Yine ilçelerde danışma meclisleri toplayacaklarını söyleyen Dikmen, Denizli’ye günübirlik işleri için ilçelerden gelen meslek mensuplarına tahsis edilmek üzere odanın hizmet binasında bir dinlenme odası tahsis edileceğini kaydetti.

Şeffaflık sözü de veren Dikmen, “Söz veriyoruz tüm bunları yapacağız” dedi.

Genel kurula kadar her meslek mensubunun kapısını çalmaya çalışacaklarını söyleyen Dikmen, “Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Arkadaşlarımız ile birlikte sahadaki meslektaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Hedeflerimizi anlatıyor, yapmak istediklerimizi amaçladığımız değişimi meslektaşlarımızın onayına sunuyoruz. Olumlu tepkiler aldık ve almaya da devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı