REKLAMI GEÇ

DİMSİAD yeni yönetimini tanıttı

DİMSİAD yeni yönetimini tanıttı

DİMSİAD üyeleri, 25 Nisan’da olağan genel kurulda gerçekleştirilen seçimden sonra yeni yönetim kurulu tanıtmak için basın açıklaması düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2018 Çarşamba, 13:07

Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İşadamları Derneği’nin (DİMSİAD) 25 Nisan’da yapılan olağan genel kurulunda görev alan yönetimi basın mensuplarıyla buluştu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen toplantıda DİMSİAD Başkanı Murat Tuncer, yeni yönetimi tanıttı.

Kongrenin demokratik ve seviyeli bir ortamda gerçekleştiğini belirten Tuncer, “2 listemiz ve 2 başkan adayımız yarıştı. Başkan adaylarının biri ben, diğer başkan adayımız da sevgili Abim Sedat Doğaç idi. Seçimi üyelerimiz ben ve yönetimime görev verdi” dedi.

3 Mayıs’ta görev dağılımları gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tuncer, “Başkan yardımcılıklarını Gülşah Tıkıroğlu Yıldırım ve Durmuş Vargel, Genel Sekreterliği ise Hüseyin Çetinkaya üstlendi. Osman Özçelik, Mustafa Kemal Şahan, Muhtalip Karagündüz, Raşit Özdemir, Murat Demirten, Osman Keysan, Akgün Kavi, Barış Yıldız, Murat Büber, Cevdet Onan da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak” dedi.

Yeni yönetimde hedeflerinin eğitim olduğunu belirten Tuncer, “Pazarlama ve motivasyon üzerine iki seminer hazırladık, başarılı profesörlerimizi davet ettik. Kısa zamanda bu eğitim seminerlerinin hızla artması için çaba göstereceğiz” dedi.

25 Nisan’daki seçime yüzde 87’lik bir katılım sağlandığını belirten Tuncer, “144 üyemiz var ve 126’sı seçime katıldı. Genel olarak baktığımızda bu oran çok iyi. Büyük bir katılım sağlandı. Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı