REKLAMI GEÇ

Doğan: TÜMSİAD aldanmayan ve aldatmayanı destekliyor

Doğan: TÜMSİAD aldanmayan ve aldatmayanı destekliyor

Tüm Sanayici ve iş adamları Derneği (TÜMSİAD) Denizli Şube Başkanı Süleyman Gedik ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin yeni genel merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Yaşar Doğan ile görüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2016 Çarşamba, 09:18

Ziyarette, genel merkez ve şubelerin çalışma felsefelerini anlatan TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan “Girişimciliğin Türkiye’de teşvik edilmesi ve ticaretin gelişmesi adına son derece önemli. TÜMSİAD olarak bizlerin mottosu da aldanmayan ve aldatmayan iş ahlakına sahip iş adamlarını desteklemek’’ dedi.

denizli-tumsiad-1

TÜMSİAD’ın hedeflerine de değinen Doğan, henüz 10 yıllık geçmişe sahip çok genç bir dernek olmalarına rağmen hedeflerini gelecek 100 yıllar için koyduklarını, bürekliliğe önem verdiklerini söyledi.

TÜMSİAD Denizli şube Başkanı Süleyman Gedik ise, nitelikli ve büyüme odaklı üyeler kazanmaya çalıştıklarını, bu kapsamda ‘TÜMSİAD Denizli Ekonomi ve İş Dünyası’adı altında ayın konuğu programını gerçekleştirdiklerini, girişimcilik eğitimleri düzenleyerek iş hayatına destek sağladıklarını, üyelerinin uluslararası piyasalara açılması için yurt dışında ticari görüşmeler organize ettiklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı