REKLAMI GEÇ

GEKA Günleri Denizli’de devam ediyor

GEKA Günleri Denizli’de devam ediyor

GEKA Günlerinin 3.sü, bu yıl Genç Girişimciler Kulübü işbirliğiyle PAÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde 29 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2013 Cuma, 13:12

Geçtiğimiz yıl Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde ve Dalaman Meslek Yüksek Okulunda gerçekleştirilen GEKA Günleri, üniversite öğrencileri ve öğretim üyeleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanmıştı. “Sürdürülebilir Kalkınma ve Çevre” ile “Kalkınmada Ben de Varım” temalarıyla gerçekleştirilen GEKA Günlerinin bu yılki teması ise “Girişim Sermayesi” olacak.

29 Nisan Pazartesi günü PAÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda saat 10:00’da başlayacak etkinlik, GEKA uzmanı Ece Gölükçetin’in Güney Ege Kalkınma Ajansı’nı ve GEKA’da kariyer olanaklarını anlatacağı “Biz Kimiz? GEKA’da Kariyer Olanakları” sunumuyla başlayacak. Ardından GEKA Yatırım Destek Ofisleri Koordinatörü Gökhan Dinç, Girişim Sermayesi konulu “İş Fikrim Var, Parayı Nereden Bulacağım?” adlı sunumu gerçekleştirecek.

Güney Ege Kalkınma Ajansını ve işleyişini öğrencilere tanıtmanın yanında öğrencilerin kariyerlerine yön vermelerini amaçlayan etkinlik; Liderlik, Başarı ve Yaşam Koçu Yaşar Ateşsoy tarafından verilecek olan sertifikalı “Karar Verme ve Problem Çözme” konulu eğitimle son bulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı