REKLAMI GEÇ

GEKA yönetimi Denizli’de toplandı

GEKA yönetimi Denizli’de toplandı

Güney Ege Kalkınma Ajansı 46. olağan Yönetim Kurulu toplantısı GEKA toplantı salonunda gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 30 Nisan 2013 Salı, 16:40

Toplantıya Aydın Valisi Kerem Al, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Muğla Valisi Fatih Şahin Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci katıldı

Toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in açılış konuşması ile başladı. Toplantı, ajansın açıkladığı Teknik Destek ve Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında yapılan çalışmalar hakkında Yönetim Kurulu üyelerine bilgi verilmesi ile devam etti.

Yenilenebilir enerjili soğuk hava deposu güdümlü proje desteği başvurusuna ait ön mutabakat metni ve ön çalışma raporunun görüşüldüğü toplantıda söz konusu başvurunun bölgeye etkilerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda Ajansın açıkladığı Doğrudan Faaliyet Desteği ve Teknik desteğin bölge için nitelikli bilgilerin üretilmesi, yatırım kararlarına etki edilmesi ve kurumsal kapasitelerin geliştirilmesindeki önemine vurgu yapılırken bölge için yapılan analizlerde üretilen nitelikli bilgilerin rolünün altı çizildi.

Ajansın Bölge planı çalışmaları hakkında Yönetim Kuruluna bilgi verilirken bölge planı hazırlıkları kapsamında gerçekleşen ilerlemeler hakkında Ajans uzmanları tarafından Yönetim Kurulu üyelerine sunumlar yapıldı.

Yorumlar

FİKRET SÖNMEZ   -  Bağlantı 30 Nisan 2013, 17:35

Ajansın başına ne zaman temsilci atanacak merak ediyor ve boşluğun en kısa sürede doldurulacağı ümidiyle ,hayırlı çalışmalar diliyor hemşehrilerimi selam ve muhabbetlerimi arz ediyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı