REKLAMI GEÇ

Kocasert yeniden aday

Kocasert yeniden aday

Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, 18 Nisan’daki DENİB Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 4 yıldan beri Denizli ve Denizli ihracatının gelişmesi için önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Kocasert, yeni dönemde yeni projeleri hayata geçirmek istediğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 4 Nisan 2014 Cuma, 11:50

DENİB Başkanlığına yeniden aday olan Süleyman Kocasert “2010 yılından beri sürdürdüğüm Denizli İhracatçılar Birliği başkanlığına devam etmek kararındayım. Denizli ihracatı ve Denizli ihracatçısı için elimizden gelen her şeyi çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarımızla yapmaya çalıştık. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Denizli ihracatçısının çok daha iyi hizmetlere layık olduğunu biliyoruz. Daha yapacak çok işimiz olduğuna inanıyoruz” dedi.

RAKİBİ YOK
DENİB’İN 18 Nisan’da yapılacak olan seçimli olağan genel kurulunda bugüne kadar başka bir adayın çıkmadığını da belirten Kocasert, 2010 yılında Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği olarak seçime girdiklerini hatırlatarak, “Denizli tekstil ve konfeksiyon sanayicilerinden oluşuyordu. Daha sonra ağustos ayında yaptığımız Denizli adına en büyük hizmetlerden biri Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’ni demir sektörü hariç diğer tüm sektörleri kucaklayacak şekilde Denizli İhracatçılar Birliği’ne dönüştürdük. İhracatçılar Birliği olmamızla gerek ihracat oranımız gerek üye sayımız, iki katına çıktı. Bu da bizi ekonomik olarak rahatlatırken bölgesel anlamda da güçlü bir birlik haline getirdi” diye konuştu.

“GÜZEL PROJELERİMİZ VAR”
DENİB başkanlığına 2. kez talip olan Kocasert, 2. dönemle ilgili çok güzel projelerinin olduğunu ve bu projeleri hayata geçirmek için yeniden adaylığını açıkladığını vurguladı. Kocasert, şunları söyledi: “Denizli ve Denizli ihracatının tanıtımı ve daha da ileriye taşımak amacıyla projelerimiz var. Eğer 18 Nisan’da yeniden seçilirsem, yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bunları hayata geçireceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı