REKLAMI GEÇ

Mimarların onur gecesi

Mimarların onur gecesi

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mimarlar Gecesi’nin 27.si Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Gecede meslekte 60, 50, 45, 40, 35, 30 ve 25. yıllarını dolduran üyelere plaketleri verildi, odaya yeni kayıt yaptıran meslektaşlara da rozetleri takıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2021 Salı, 17:58

Geleneksel Mimarlar Gecesi kokteyl eşliğinde başladı, ilerleyen saatlerde Sunshine Band müzik grubunun sahne aldı, üyeler ve konuklar şarkılar eşliğinde dans ederek gecenin keyfini çıkardı.

Doğaç Yapı, Vitra Bellanina Yapı, Cosentino, Danta Prefabrik, Denizli Laminat ile Grandia Event firmalarının katkılarıyla gerçekleştirilen gecede ilgi gösteren tüm üyeler ve misafirler doyasıya eğlendiler.

Geceye Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Gülsever, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Kazım Güngör, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Bölüm Başkanı Gözde Kan Ülkü, TMMOB Denizli İKK Sekreteri Mehmet Akköse, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Arif Dönmez, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Gülhan Saruhan, TMMOB Harita Mühendisleri Odası İzmir 2. Başkanı Nazım Tanrıkulu, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Denizli İl Temsilcisi Aynur Akdaş,TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Aydar, TMMOB Şehir Plancıları Odası Denizli İl Temsilcisi Furkan Büyükpamukçu, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nurhayat Aydın, Merkezefendi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Gürhan Ger ve davetliler katıldı.

Çok sayıda oda üyesinin yanı sıra Mimarlar Odası Genel Başkan Yardımcısı Cüneyt Zeytinci de Mimarlar Odası Genel Merkezi adına gecede yer aldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı M. Serdar Alayont; gerçekleştirdikleri faaliyetlerde kendilerine destek olan tüm mimar meslektaşlarına teşekkür ederek, yapımı yakında tamamlanacak olan şube konferans salonunda ilk etkinlik olarak Şube Genel Kurulunun gerçekleştirileceğini belirtti.

Şube Başkanı Alayont’un ardından söz alan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, şube yönetimini çalışmalarından dolayı kutladı.

Gecenin finalinde meslekte 60, 50, 45, 40, 35, 30 ve 25. yıllarını dolduran üyelere plaketleri verildi, yeni mezun genç üyelere rozetleri takıldı.

Yorumlar

Mustafa Kemal   -  Bağlantı 14 Ekim 2021, 15:15

Harikasınız, duayensiniz, mükemmel mimarlarsınız vs vs.. sadece bir soru soracağım: DeNizli’de mimari olarak hangi müthiş binayı yaptınız? Şehir planlaması konusuna girmeyeceğim..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı