REKLAMI GEÇ

Mühendisler alana indi

Mühendisler alana indi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Denizli İl Koordinasyon Kurulu (İKK), Candoğan Parkı önünde “TMMOB’ye Dokunma” konulu basın açıklaması yaptı. Mühendis ve mimarlar, torba yasa tasarılarının derhal geri çekilmesini istedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2015 Perşembe, 13:34

TMMOB Denizli İKK’nın Candoğan Parkı önünde yaptığı basın açıklamasına, mühendis ve mimarlar üzerlerine giydikleri “TMMOB’ye Dokunma”, “Rant Yağmacılığına Hayır” yazılı önlüklerle geldi. Denizlili mühendis ve mimarlar adına basın açıklaması metnini okuyan Denizli İKK Temsilcisi Mehmet Sarıca, AKP iktidarının tüm ülkeyi yeniden dönüştürme, halka ait tüm alanları sermayeye açma, kentsel ve doğal değerleri talan etme politikalarında artık son aşamaya gelindiğini ileri sürdü. 

AKP iktidarının hedefinde TMMOB’un bulunduğunu söyleyen İKK Temsilcisi Sarıca, “AKP iktidarının gündeme getirdiği son iki torba yasa imar, yapılaşma, meslek alanları ve çalışma hayatında önemli değişiklikler getiriyor. Tabi ki bu torbanın içinde AKP’nin rant politikalarının önünde en büyük engel olarak gördüğü TMMOB da var” dedi.

Torba Yasası tasarılarının geri çekilmesini isteyen Sarıca, “Hazırladığınız yasa değişikliği, melse alanlarımızın ve örgütümüz TMMOB’un tüm birikimlerini halkımızın yararına kullanmaya, AKP iktidarının yarattığı rant düzenini teşhir etmeye, ülkemizi aydınlık geleceği taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam etmemizi engelleyemeyecektir” diyerek Çevre ve Şehircilik Bakanı’na seslendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı