REKLAMI GEÇ

Veterinerler eğitim kampında

Veterinerler eğitim kampında

Denizli Veteriner Hekimler Odası, veterinerlik hizmetleriyle ilgili düzenlemeye gidilen yönetmelik ve mevzuatlar hakkında gerçekleştirdiği seminerle üyelerini bilgilendirdi.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2012 Cumartesi, 14:54

Denizli Veteriner Hekimler Odası binasında gerçekleştirilen seminere çok sayıda veteriner katıldı. Eğitimleri  Konya Selçuk Üniversitesinden Prof. Dr. Yaşar Akın, Veteriner Hekimler Mehmet Ali Uzakgider, Feyzi Ölmez ve Mustafa Oklu verdi.

Gerçekleştirilen seminer ile ilgili olarak bilgi veren Denizli Veteriner Hekimler Odası Başkanı Türkay Berberoğlu, “Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Veteriner Hekim muayenehane ve poliklinik yönetmeliğine göre alınması zorunlu olan hizmet içi eğitim programını düzenliyoruz. Mevcut muayenehanesi olan veteriner hekimlerimiz 10 saat, yeni muayenehane açacak veteriner hekimlerimiz ise 20 saat zorunlu olarak bu eğitimi almak durumunda. Eğitimlerin içeriği ise; ‘Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem kanunu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın teşkilat ve görevleri hakkında kanun hükmünde kararname ile Veteriner Hekimliği mesleğinin icrası, değişen, düzenlenen yönetmelikler ve mevzuatlar.’ Eğitimlerin tüm meslektaşlarıma yararlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı