REKLAMI GEÇ

Avrupa ve barışı resmettiler

Avrupa ve barışı resmettiler

Denizli Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Denizli Avrupa Birliği Bilgi Merkezi’nce düzenlenen “Avrupa ve Barış” yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2014 Pazartesi, 11:56

Denizli merkez ve ilçelerdeki ortaokulların 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen, ‘Avrupa Birliği’ ve ‘barış’ konusunu ele alan resim yarışmasına katılanlar, canlı performansa davet edildi. Öğrenciler, Denizli AB Bilgi Merkezi tarafından temin edilen boya, kağıt ve malzemelerle Milli Eğitim Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi ve Denizli AB Bilgi Merkezi’nden temsilcilerin yer aldığı değerlendirme komisyonu önünde bir kez daha resim becerilerini ve eserlerini ortaya koydu.

Yapılan değerlendirmede birinci olan 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu’ndan Buse Kuru’ya ödül olarak tablet bilgisayar verildi. İkinciliği kazanan Ticaret Borsası Ortaokulu’ndan Funda Yıldırım’ın ödülü bisiklet oldu. Üçüncülüğü elde eden yine Ticaret Borsası Ortaokulu’ndan Nilay Çatlı da kol saatiyle ödüllendirildi.

Başarılı öğrencilere ödülleri danışman öğretmenleri ve velilerinin de katıldığıtörende Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Şener Bayram tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı