REKLAMI GEÇ

BISTEP yönetici eğitimlerinde ilk bölümü tamamlandı

BISTEP yönetici eğitimlerinde ilk bölümü tamamlandı

Borsa İstanbul A.Ş. ve Koç Üniversitesi iş birliği, Denizli Sanayi Odası desteğiyle düzenlenen BISTEP Yönetici Eğitimi’nin ilk fazı tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2019 Çarşamba, 09:18

İstanbul dışına ilk defa çıkan eğitim programının açılışında söz alan Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, “Denizli Sanayi Odası olarak bu eğitimi Denizli’de düzenlemekten ve birbirinden değerli eğitimcilerimizi Denizli’de ağırlamaktan çok mutluyuz. Bu eğitim programı Borsa İstanbul ve Koç Üniversitesi tarafından bir süredir İstanbul’da uygulanıyor ve bizimle birlikte ilk defa Anadolu’ya açılıyor. İhracatla ekonomisini yürüten şirketler sürekli kendilerini yenilemek ve geliştirmek zorunda kalıyor. Biz de Sanayi Odası olarak bu gelişime en üst düzeyden katkı sağlamak istedik. İlk defa uzun soluklu bir eğitim düzenliyoruz ve bu eğitim serisinin şirketlerimize çok fayda sağlayacağına inanıyoruz.” dedi.

Eğitimin ilk gününde İSO 500 listesindeki birçok firmaya danışmanlık veren Dr. Hakan Tetik, katılımcılara stratejik düşünce ile ilgili bilgi verdi. İnteraktif olarak grup çalışmalarıyla desteklenen eğitimde gerek yurtiçi gerekse yurtdışından somut örneklere yer verilerek katılımcıların stratejik düşünme konusunda farkındalığının artması hedeflendi. İkinci gün Bora Özkent tarafından verilen eğitimde, katılımcılar inovasyona profesyonel açıdan bakma ve geleceği okuma becerileri hakkında bilgi sahibi oldu. Güncel örneklerle desteklenen eğitimde kendi deneyimlerini de aktaran Özkent, son dönemlerin merak edilen teknolojik gelişmelerinden elektrikli araba ve blockchain teknolojisi hakkındaki soruları yanıtladı.

Bir sonraki fazı 24 – 25 Eylül tarihlerinde Denizli’de gerçekleşecek olan eğitimde 24 Eylül’de Dr. Cüneyt Demirgüreş, ekonomik görünüm ve ekonomiyi okuma yöntemleri hakkında katılımcıları bilgilendirecek. 25 Eylül tarihinde ise Dr. Güler Manisalı Darman, aile şirketlerinde kurumsallaşma ile ilgili bilgilerini katılımcılarla paylaşacak. Kurumsal yönetimle İngilizce ve Türkçe birçok kitap ve yayını bulunan Darman, bu konuda uluslararası camiada en yetkin isimlerden biri.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı