REKLAMI GEÇ

Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’nun adayı Nigar Hüyük

Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’nun adayı Nigar Hüyük

İnşaat Mühendisleri Odası hafta sonu seçime gidiyor. 2 listenin yarışacağı seçimde Çağdaş Mühendisler Grubu adayı olarak yarışacak Nigar Hüyük basın toplantısı düzenledi, adaylığını açıkladı. İMO’nun Türkiye genelinde ilk kadın adayı olarak dikkat çeken Nigar Hüyük, seçilmesi halinde ilk kadın başkanı ünvanını da kazanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2020 Perşembe, 17:08

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nde hafta sonu seçim heyecanı yaşanacak. 2 liste ile gidilecek seçimin adaylarından Çağdaş inşaat Mühendisleri Grubu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen toplantıyla adayını tanıttı.

İnşaat Mühendisleri Odası’nda daha önceden hiçbir kadın aday olmamıştı. Çağdaş Mühendisler Grubu’nun adayı Nigar Hüyük, bu özelliği ile ilk oldu.

İŞ BULAMAYAN MESLEKTAŞLARIMIZ EĞİTİMELRDEN ÜCRETSİZ YARARLANMALI

Konuşmasına İnşaat Mühendisleri Odası’nın ilk kadın adayı olmanın gururunu yaşadığını belirterek başlayan Nigar Hüyük, iş bulmakta güçlük çeken meslektaşlarının eğitimlerden ücretsiz faydalanması gerektiğini söyledi.

Hüyük “Komisyon çalışmalarıyla, yönlendirmelerle meslektaşlarımızın odamızı daha aktif kullanabilmesini planlıyoruz. Kamuda çalışan meslektaşlarımızın uzaklaştığını görüyoruz bunun için kurum temsilcilikleri oluşturmak istiyoruz” dedi.

23 ŞUBAT GÜNÜ MESLEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM

Meslektaşlarını sandığa davet eden Hüyük, ”23 Şubat günü mesleğine sahip çıkan, kendisi için de bir şeyler yapılmasını isteyen tüm meslektaşlarımızı Çağdaş İnşaat Mühendisleri’ni desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı