REKLAMI GEÇ

Erbeyi’den törende şaşırtan hareket

Erbeyi’den törende şaşırtan hareket

Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl kutlamalarının başlatıldığı çelenk sunma törenine, Denizli Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeyi’nin şaşırtan hareketi damga vurdu. Törene geç kalan Erbayi, protokol sırasına geçince şaşırttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2019 Pazartesi, 17:36

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Törene, Denizli Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeyi’nin davranışı damga vurdu.

Protokolün anıta çelenklerinin sunmasının ardından tören normal seyrinde devam ederken, saygı duruşu sırasında alana Denizli Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeyi geldi. Yoğun kalabalık nedeniyle kendine yer bulamayan Erbeyi, şaşkın bakışlar arasında Vali Karahan, Denizli milletvekilleri, Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nın yer aldığı protokol sırasının sağına geçti, törene katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sırasında protokol gereği bulunmaması gereken yerde törene iştirak eden Erbeyi’nin bu davranışı şaşkınlık yaratırken, Erbeyi tören sonrası yetkililer tarafından uyarıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı