REKLAMI GEÇ

“Etik Eğitimi”ne katılan mali müşavirlere sertifika

“Etik Eğitimi”ne katılan mali müşavirlere sertifika

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası tarafından düzenlenen ‘Etik Eğitimi’ne katılan mali müşavirler, sertifikalarını aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2017 Cuma, 18:45

Denizli SMMM Odası’nda gerçekleştirilen sertifika törenine Vali Ahmet Altıparmak, Denizli Vergi Dairesi Başkan Vekili Hasan Öztaş, Denizli SMMM Başkanı Ali Osman Horzum ve sertifika alacak olan mali müşavirler katıldı.

Törende konuşan Vali Ahmet Altıparmak, Atatürk’ün sözünden örnek vererek başladığı konuşmasında, “Atatürk’e soruyorlar, ‘Paşam bu kadar işi nasıl yaptınız’ diye. Atatürk de; ‘Önce hayal ettim, sonra da hayallerimin önündeki engelleri bir bir kaldırdım ve gerçekleşti’ diye cevap veriyor. Mesele hayal etmekte. Tabi ki hayal ederken öncelikle etik kurallara riayet ederek, onların bize kazandıracağı itibarı dikkate alarak yapmalıyız. Ne yaptığınız değil insanlara ne hissettirdiğiniz önemlidir” dedi.

Vali Ahmet Altıparmak’ın konuşmasının ardından, “Etik Eğitimi”ne katılan 92 mali müşavir sertifikalarını Vali Altıparmak ve protokol üyelerinden aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı