REKLAMI GEÇ

DSO Meclisi toplandı

DSO Meclisi toplandı

Meclis Başkan Yardımcısı Semra Akça Acar’ın sunuş konuşmasıyla başlayan toplantıda, Türkiye’nin gündemindeki Oda ve Borsa seçimlerinin ertelenmesi ve Ekim ayı etkinlikleri konuşuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2017 Çarşamba, 13:29

Denizli Sanayi Odası (DSO) Eylül ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Acar’ın ardından toplantıda Meclis üyelerine seslenen DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, “Biz, Denizli Sanayi Odası olarak, 13 Ekim’de yapılacak Oda organları seçimleri için prosedürü başlatmış, üyelerimize seçimlerle ilgili her türlü bilgiyi sunmuş ve seçimlerle ilgili gerekli hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Ancak Bakanlar Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda seçimler 6 ay sonraya Nisan 2018 tarihine ertelendi. Seçimler nedeniyle ertelediğimiz veya iptal ettiğimiz birçok etkinliğimiz vardı. Şimdi onlardan yapabildiğimiz kadarını hayata geçirmek arzusundayız” dedi.

DSO, 28 Eylül’de Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ile ortaklaşa gerçekleştireceği risk yönetimi eğitimin ardından aynı gün başlayan ve Makine Mühendisleri Odası koordinatörlüğünde gerçekleşen Bakım Teknolojileri Semineri’ne destek verecek. Ekim ayının ilk haftasında KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü ile KOBİGEL proje çağrısı bilgilendirme semineri ile aya başlangıç yapacak olan DSO, eğitim yardımı, İklim Değişikliği Semineri, üye eğitimleri gibi faaliyetlerle Ekim ayında da yoğun bir programla üyelerine hizmet verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı