REKLAMI GEÇ

İKK sekreteri Zeytinci

İKK sekreteri Zeytinci

Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Denizli İl Koordinasyon Kurulu, Denizli’de görev yapacak il sekterini belirledi. 16 odanın il temsilcilerinin katıldığı toplantıda oy birliği ile İKK İl Sekteri seçilen Mimarlar Odası eski başkanı Cüneyt Zeytinci, iki yıl görev yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2016 Perşembe, 17:09

TMMOB Denizli İKK üyeleri, Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nde bir araya gelerek yeni il sekreterini belirledi. 10 oda başkanının katıldığı toplantıda, Denizli’de iki yıl süreyle görev yapacak olan İKK İl Sekterliği’ne oy birliği ile Cüneyt Zeytinci seçildi.

İKK İl Sekreterliği görevini Makine Mühendisi Mehmet Sarıca’dan devralan Zeytinci, “Denizli’de iki yıl süreyle İKK sekreteri olarak görev yapacağım. 16 meslek odamızın çıkarları ve TMMOB’un genel politikası doğrultusunda görevimi yapmaya çalışacağım” dedi.

YANLIŞ VE HATALI UYGULAMALARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
İKK İl sekreterinin görevleri arasında, TMMOB’da alınan kararları İKK üyeleriyle paylaşmak ve bilgilendirmek olduğu kadar, yerel yönetimlerin çalışmalarını da yakından takip etmek, kamuoyu oluşturmak gibi bir sorumluluğunun bulunduğunu da vurgulayan Zeytinci, “Denizli’nin çıkarları için çalışacağız. Yapılan her yanlış uygulamanın karşısında olduğumuz gibi hukuki zeminde Denizli halkının hakkını da koruyacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı