REKLAMI GEÇ

Keçeci, Yıldırım’dan destek sözü aldı

Keçeci, Yıldırım’dan destek sözü aldı

Denizli Sanayi Odası Başkanı (DSO) Müjdat Keçeci, kısa süre önce Eximbank Genel Müdürü olarak atanan Adnan Yıldırım’ı ziyaret etti. Yıldırım, Türkiye ekonomisine çok önemli katkılar yapan Denizli’nin desteklenmesi için üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2016 Salı, 15:49

DSO Başkanı Müjdat Keçeci, Adnan Yıldırım’ın Eximbank Genel müdürlüğüne atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eximbank kaynaklarının bölgelerin ihracat performansına göre kullandırıldığını belirten Keçeci, “Sizin de bildiğiniz gibi Denizli ihracatçı bir kent ve 8. sırada yer alıyor. Hedefimiz daha üst sıralara yükselmektir. Bunu yapabilmek için de ihracatçımızın Eximbank kredilerinden yararlandırılmalarını bekliyoruz. Denizli, sürekli üreten, katma değer yaratan, istihdam sağlayan ve ihracat yaparak ülkeye döviz girişini sağlayan bir kent. Böylesine girişimci bir ruha sahip olan ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayan işadamlarının desteklenerek dünya pazarında rekabet edebilir konuma gelmesini sağlamalıyız. Biz devletten herhangi bir yardım almadan bu seviyeye kadar geldik, alt yapımız mevcutfakat şartlar her geçen gün zorlaşıyor ve dünya çok küçük rekabet edebilmemiz için desteklenmemiz gerekiyor” dedi.

YILDIRIM’DAN DESTEK SÖZÜ
Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım ise, bir Denizlili olarak, Denizli’nin potansiyelini ve Denizlili işadamlarının müteşebbis ruhunu çok iyi bildiğini belirterek, “Ülke ekonomisine katkı sağlayan ve her zaman daha iyisini yapabilmek için çabalayan Denizli’nin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda da üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı