REKLAMI GEÇ

Keçeci: “Havaalanındaki sefalete son verin”

Keçeci: “Havaalanındaki sefalete son verin”

Çardak Havaalanı’nda ortaya çıkan taşıma sorunu sanayicileri de kızdırdı. Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, kurumlar arasında çıkan sorunun vatandaşı ilgilendirmediğini belirterek, “Havaalanı’ndaki sefalete son verin” çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2018 Pazartesi, 12:15

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Çardak Havaalanı’ndaki taşıma işinden çıkan anlaşmazlık ve vatandaşa yansıyan sorunlar nedeniyle açıklama yaptı.

Bir süredir Çardak Havaalanı’nda taşıma işinden çıkan anlaşmazlık nedeniyle vatandaşın cefa çektiğini belirten Keçeci, “Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), otobüs işletmesi ve taksi işletmeleri arasında çıkan anlaşmazlığın bedelini Çardak Havaalanı’na gelen yerli-yabancı yolcular çekiyor. Çardak’ın soğuğunda, yağmurunda, kışında taksi aramakta sefilleri oynuyorlar” dedi.

Havaalanı’na gidiş-dönüş transfer hizmetinin liman işletmeleri tarafından kiralama yöntemi ile yapıldığını dile getiren Keçeci, “Ancak bu üç kurum arasında çıkan anlaşmazlıkta problem vatandaşa yansıyor. Liman işletmesi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi kuruma ait olduğu için vatandaş hizmeti bu kurumdan bekliyor. Şu anda önemli bir hizmet kusuru ile bu hizmet yapılamıyor. Sorumlu Devlet Hava Meydanları İşletmesi’dir. Bu kurumlar arasında yargıya intikal eden olay vatandaşı ilgilendirmiyor. Vatandaşı bu hizmetin görülmesi ilgilendiriyor. Bir an önce DHMİ çözümü kendi içinde bulmalı ve özellikle yeni yıl için yerli-yabancı yolcu sayısının artması beklenirken, bu problemi daha da fazla yaşatmamalı” dedi.

Denizli’nin bir ihracat kenti olduğun hatırlatan Müjdat Keçeci, “Zorluklarla getirdiğimiz misafirlerimizi böyle bir hizmet kusuru ile bizi müşkül durumda bırakmaya kimsenin hakkı yoktur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı