REKLAMI GEÇ

Keçeci: “ABD’liler bile yoğun ilgi gösterdi”

Keçeci: “ABD’liler bile yoğun ilgi gösterdi”

Frankfurt Fuarı’ndan güzel haberler gelmeye devam ediyor. DTO Başkanı Erdoğan ile birlikte ilk iki gün boyunca tüm Denizlili tekstilcileri ziyaret edip incelemelerde bulunan DSO Başkanı Müjdat Keçeci, ABD’lilerin dahi fuara yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizdi ve ekledi: “Gerçekten canlı bir fuar yaşıyoruz.”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2018 Perşembe, 15:22

DENİZLİ GAZETECİLER CEMİYETİ
Ev tekstili konusunda kritik bir öneme sahip olan Heimtextil Fuarı’nde işler yolunda. Konjonktürel nedenler ya da farklı gerekçelerle uzun süredir bir araya gelmeyen çok sayıda alıcı ile tekstil üreticilerini buluşturan Heimtextil 2018’de yüzler gülüyor.

Fuarın ilk gününden itibaren Denizlili tekstilcilerin açtıkları stantları DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile birlikte gezen DSO Başkanı Müjdat Keçeci yaptığı değerlendirmede olumlu bir tablo çizdi.

“Çok uzun zamandan beri tekstilcilerimiz yaptıkları kreasyonlarını alıcıların ayağına bir vaiz iki valiz götürmesine rağmen tam kreasyonlarını yeni modellerini bir türlü takdir edememişlerdi. Dolayısıyla Denizli’ye gelemeyen alıcılarla müşterilerine ulaşamayan tekstilcileri bir araya getirdi” diyen Keçeci, “Gerçekten canlı bir fuar yaşıyoruz. Bu fuarın içinde bu kez Amerikalıların bile yoğun olduğunu görüyorum. Stantlarda özellikle satın alıcıların tekstilcilerle çok yoğun pazarlıkta olduklarını görüyorum” dedi.

Fuarda stant açan işadamlarının da kendilerine olumlu değerlendirmelerde bulunduklarını aktaran Keçeci, “Bizler de oda başkanları olarak bunu müşahede ettik. Onun için ben mutluyum bu fuarın maksadına ulaştığına inanıyorum. Daha önceki yıllardan daha iyi bir fuar yaşadığımıza inanıyorum” diye konuştu.

Denizli tekstili için önemli bir yere sahip olan fuarı Denizli Gazeteciler Cemiyeti de Denizli Ticaret Odası’nın katkılarıyla takip ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı