REKLAMI GEÇ

Denizli Sanayi Odası’nda seçimler tamamlandı

Denizli Sanayi Odası’nda seçimler tamamlandı

Denizli Sanayi Odası’nda seçimler tamamlandı. 17 meslek komitesi seçimlerinde, 3 komitede iki liste mücadele etti. Katılım oranının düşük kaldığı DSO seçimlerinde 17 meslek komitesinden 37 kişilik meclis üyeleri belirlendi. Seçimi kazanan üyeler 11 Nisan’da Yönetim Kurulu Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis Başkanı’nı belirleyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2018 Çarşamba, 18:00

Denizli Sanayi Odası’nda seçim heyecanı yaşandı. Denizli Ticaret Borsası ve Denizli Ticaret Odası’nın ardından bu kez sanayiciler sandığa gitti.

Denizli Sanayi Odası idare merkezinde gerçekleştirilen seçimlere katılım beklenenin çok altında gerçekleşti. Odaya kayıtlı ve oy kullanma kriterlerine sahip 1208 üyeden yalnızca 479’u sandık başına gitti, oylarıyla tercihlerini ortaya koydu.

Katılım oranının yüzde 40 seviyesinde kaldığı seçimler saat 17.00’ye kadar devam etti. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından tasnif ve sayım işlemine geçildi.

17 meslek komitesi seçimlerinde 3 komitede çift liste yarıştı.

2. meslek komitesinde Osman Uğurlu ile Raşit Yeniçeri yarıştı. Sandıktan 15-14’lük sonuçla Uğurlu çıktı. 10. meslek komitesinde ise Güven Dokumacı ile Zafer Gökşin’in yarışı vardı. Bu komitenin galibi 26’ya 10 Güven Dokumacı oldu. 12. meslek komitesi ise Semra Akça ile Mehmet Hasanoğlu’nun yarışına sahne oldu. Bu yarışın galibi de 31’e 13 Akça oldu.

“DAHA GENÇ BİR EKİP”
Seçim sonuçlarının alınmasının ardından değerlendirme ve teşekkür konuşması yapan Müjdat Keçeci, seçilen tüm isimleri kutladı.

Keçeci, “Gelecek dönemde daha fazla çalışma olacak. Daha genç bir ekiple karşınıza çıkacağız. 11’inde diğer organlar belirlenecek ve odanın seçim süreci tamamlanmış olacak. Bu seçimlerde kaybeden yok. Kaybedenler de bizim arkadaşlarımız. Hepsi benim listem” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı