REKLAMI GEÇ

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda Başkan Adnan Selçuk oldu

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda Başkan Adnan Selçuk oldu

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda yeni seçilen yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Başkanlığa Adnan Selçuk getirildi.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2019 Cumartesi, 13:43

Önceki hafta genel kurulunu tamamlayan Denizli Serbest Muhasebeci ve Müli Müşavirler Odası’nde yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdiği ve başkanını belirledi.

Yeni dönemde odayı Adnan Selçuk yönetecek. Selçuk’un başkanlığındaki odada Hüseyin Bayramoğlu Başkan Yardımcısı, Mehmet Sarıgül Genel Sekreter ve Hakan Cengiz ise sayman oldu.

Seçimlere Birlik Dayanışma Grubu’nun başkan adayı olarak giren Selçuk kendisi ile birlikte Mehmet Sarıgül’ü de yönetim kuruluna taşımıştı.

Seçimler sonunda üç üye çıkararak önemli bir başarı elde eden Ali Osman Horzum’un önderliğindeki Bağımsız Meslek Grubu yönetime Horzum’un yanı sıra Mustafa Çakmak ve Nuri Karakuş’u da soksa da başkanlık için yeterli çoğunluğu bulamadı.

Yönetim kurulunda belirleyici olan Meslekte Birlik Grubu adına seçimden çıkan Hüseyin Bayramoğlu ve Meslekte Erdem Grubu adına seçilen Hakan Cengiz oldu.

Oda seçimlerinde 6 meslek grubu yarışmış sadece dört grup yönetime girebilmişti.
Bağımsız Meslek Grubu üyeleri yeni dönemde düz yönetim kurulu olarak görev yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı