REKLAMI GEÇ

Denizli Tabip Odası’nın yeni başkanı Erbay

Denizli Tabip Odası’nın yeni başkanı Erbay

Denizli Tabip Odası’nda hafta sonu seçim heyecanı yaşandı. Tek listeyle gidilen seçimde Çağdaş Hekimler Grubu’nun adayı Dr. Rıza Hakan Erbay oldu.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2020 Pazartesi, 12:44

Denizli Tabip Odası’nda seçim heyecan yaşandı. Tek listeyle gidilen seçimde Çağdaş Hekimler Grubu yeniden yönetime geldi. Bir önceki yönetim kurulu başkanı olan Meral Alten, görevi Hakan Erbay’a devretti.

309 delegenin katıldığı seçimde 9 oy geçersiz sayıldı. Geçerli oyların 300’ünü de alan Erbay ve yönetim kurulu üyeleri yönetimi devraldı.

Seçim sonrası Denizli Haber’e değerlendirme yapan Erbay, sıcak havaya ve koronavirüs salgınına rağmen diğer illere göre katılımın yüksek olduğunu belirtti.

Erbay, “Bu sıcak yaz günlerinde ve Dünya’nın pandemiyle mücadele ettiği günlerde odamızın seçimine katılım diğer illere göre yüksek oldu. Bu çok memnuniyet verici bir durum. Meslektaşlarımız adına da gurur verici. Mesleğimizi daha iyi koşullarda görebilmek adına bu görevi almış bulunuyoruz. Üyelerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

MESLEKTAŞLARIMIZIN MOTİVESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Yeni Başkan Erbay mesleki çabaların yanı sıra odadaki üyeler için sanatsal ve sosyal aktiviteler de yapacaklarını söyledi. Erbay, ”Bu göreve gelmenin kıymetini bilerek başaralı şeyler çıkaracağız. Sanatsal, bilimsel, eğitsel ve sosyal aktivitelerimiz olacak. Programlar, konferanslar düzenleyeceğiz. Meslek odasındaki arkadaşlarımızı motive edeceğiz” diye konuştu.

Hakan Erbay Çarşamba günü mazbatasını alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı