REKLAMI GEÇ

Denizli’den Elazığ’a ortak yardım

Denizli’den Elazığ’a ortak yardım

Elazığ merkezli 6.8 büyüklüğündeki depremin yarattığı yaraların sarılması için bölgeye Denizli’den yardımlar sürüyor. Denizli Sanayi Odası ve Denizli Ticaret Borsası ile Tavas Ticaret Odası tarafından bölgeye ortak yardımlar ulaştırıldı. Tavas’tan soba, kent merkezinden de yatak sevkiyatı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2020 Pazartesi, 13:37

Denizli, Elazığ’da yaşanan deprem felaketinin yarattığı yaraların sarılması için bölgeye yardımlarını sürdürüyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ortak hareket eden Denizli Sanayi Odası ve Denizli Ticaret Borsası ile Tavas Ticaret Odası, toplanan yardımları bölgeye gönderdi.

TAVAS’TAN SOBA
Tavas Ticaret Odası öncülüğünde, Elazığ’daki depremzedelerin soğuk kış koşullarını daha rahat atlatabilmelerine destek olmak amacıyla 200 dolayında tüplü soba hazırlandı. Tüpleriyle birlikte TIR’a yüklenen sobalar bölgeye sevk edildi.

SÜNGER YATAK İHTİYAÇLARI KARŞILANDI
Denizli Sanayi Odası ve Denizli Ticaret Borsası da Elazığ ve Malatyalı yetkililer ile yapılan görüşmeler sonunda sünger yatak ihtiyacının karşılanması için çalışma yapıldı.

Kısa sürede hazırlanan sünger yataklar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bölgeye sevk edildi.

Denizli Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, Elazığ ve Malatya’daki yetkililer ile sürekli temas halinde oldukları belirtilerek, ortaya çıkacak ihtiyaçların anında karşılanması için ellerinden gelen desteği verecekleri bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı