REKLAMI GEÇ

DSO, Aydınlı işadamlarına AB’yi anlattı

DSO, Aydınlı işadamlarına AB’yi anlattı

Denizli AB Bilgi Merkezi, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Uysal’ı Aydınlı iş adamlarıyla buluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2016 Pazartesi, 16:48

Aydın Ticaret Odası bünyesinde yer alan AB Bilgi Noktası işbirliğiyle “Küresel Gelişmeler Perspektifinde AB Ekonomi Politikaları ve Aydın Açısından Değerlendirmeler” konulu etkinliğe Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Denizli AB Bilgi Merkezi Koordinatörleri Cansun Özdülger ve Ayşegül Kiraz ve Aydınlı iş adamları katıldı.

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Denizli AB Bilgi Merkezi ile her sene benzer etkinliklere imza attığını belirterek, AB Bilgi Merkezi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Uysal küresel gelişmelerden sırasıyla dünya, AB, Türkiye ve Aydın’ın nasıl etkilendiğini istatistiki verilerle ortaya koydu. Günümüz teknolojisi ve küresel gelişmeler ışığında yenilikçi yaklaşımın benimsenmesinin şart olduğunu belirten Uysal, tüketim üzerine Platon’un sözünden yola çıkarak en çok şeye sahip olmanın değil, en az şeye ihtiyaç duymanın önemine vurgu yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı