REKLAMI GEÇ

DSO yönetiminden başkanlara ziyaret

DSO yönetiminden başkanlara ziyaret

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2014 Salı, 09:30

Protokol ziyaretlerine DSO Başkanı Müjdat Keçeci, başkan yardımcıları Gültekin Salgar ve İsmail Yılmaz, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Genel Sekreter Zeren Gerelioğlu ve DSO yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Boyar, Cemal Gürsel Özdemir, Samet Tunay Gündüz, Selim Yaymanoğlu, Ahmet Yavuzçehre ve Güven Dokumacı katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı kutlayan DSO yönetimi, yeni dönemin başarılı geçmesini diledi ve bir plaket verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zolan, DSO ile işbirliği yapmaktan her zaman olumlu sonuçlar aldıklarını vurguladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i de ziyaret eden DSO yönetimi, ilçede yapılacak yeni yatırımlar konusunda bilgi edindi. DSO Başkanı Müjdat Keçeci, bir işadamının yerel yönetimde görev alması ve bu mevkideki birinin sanayicilerle yeni yatırımları konuşmasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i de ziyaret eden heyet, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Demir, sanayiciler için kapısının her zaman açık olduğunu ve işbirliğinden mutluluk duyacağını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı