REKLAMI GEÇ

EMO’da seçim heyecanı

EMO’da seçim heyecanı

Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 11. Olağan Genel Kurulu’nda 1125 elektrik mühendisi sandık başına giderek yeni yönetimi belirlemek için oy kullanmaya başladı. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na, Demokrat Mühendisler grubu ile seçime giren Bülent Pala ile çoğunluğunu üniversiteli mühendislerin oluşturduğu meslekte Birlik Grubu listesinde ise Yrd. Doç.Dr. Ahmet Özek aday.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2016 Pazar, 11:33

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Denizli Şubesi’nin 1125 üyesi, yeni yönetim kurulu başkanı ve üyelerini belirlemek için sandık başına giderek oy kullanmaya başladı. Saban saat 09.00’da başlayan oy kullanma işlemi 17.00’de sona erecek.

Denizli’de 3 dönem şube başkanlığı yapan Abdullah Şavklı’nın aday olmadığı 11. Olağan Genel Kurul’da yönetim kurulu başkanlığına Bülent Pala ile Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özek aday oldu.

ÜNİVERSİTE, SANAYİ VE ODA İŞBİRLİĞİNİ SAĞLAMAK İÇİN ADAYIM
Çoğunluğunu PAÜ’de öğretim görevlisi olan mühendislerin oluşturduğu Meslekte Birlik Grubu ile seçime katılan Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özer, Üniversite, sanayi ve oda faaliyetlerinde işbirliğini sağlamak için aday olduğunu belirterek, “Bugün gelinen nokta belli. Yaşanan sorunlara daha daha mücadeleci tavır sergilemek için adayım” dedi.

DİK DURUŞ SERGİLEYECEĞİZ
Türkiye’nin ve meslek odaların itibarlaştırılması yönündeki çalışmalara karşı, daha etkin, daha barışçıl tavır sergileyebilmek için aday olduğunu vurgulayan Bülent Pala ise, “Ülkemizin doğal kaynaklarının nasıl heba olduğunun farkındayız. Yaşanan bu olumsuzluklara karşı dik duruş sergileyebilmek etkin bir mücadele verebilmek için yönetime talip oldum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı