REKLAMI GEÇ

Bakkallar Odası’nda Tüzen fark attı

Bakkallar Odası’nda Tüzen fark attı

Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası’n seçim heyecanı yaşandı. Rakibine fark atan Erol Tüzen güven tazeledi ve yeniden seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2018 Pazartesi, 12:34

Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol’un yaptığı genel kurula katılım oldukça yoğun oldu.

Kongrenin açış konuşmasını yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen, görev süresi içerisindeki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. İki adayın yarıştığı genel kurulda bin 587 kayıtlı üyeden bin 165’i sandığa gitti. Kullanılan oyların 893‘ünü alan Erol Tüzen, yeniden Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı’na seçildi. Diğer aday Elvan Ünal ise 272 oyda kaldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Tüzen, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hiç bir mesai mefhumu gözetmeden üyelerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Şahsıma ve ekibime oy veren, vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Önceki dönemde olduğu gibi önümüzdeki süreçte de yanınızda olmaya, size hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bakkallar Odası’nın yeni yönetimi, Erol Tüzen, Osman Gündüz, Hamza Demir, Erol Mutun, Abdullah Tok, Yusuf Doğan, Engin Hekim, Osman Yılmaz ve Sunay Alkan’dan oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı