REKLAMI GEÇ

Çelikkol yeniden başkan seçildi

Çelikkol yeniden başkan seçildi

Denizli esnafı bugün sandık başına gitti. 19 yıldır Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başkalığını yürüten Musa Çelikkol 365 oy alarak tekrar başkan oldu.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2014 Pazar, 13:58

Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği seçimleri Zebrano Düğün Salonu’nda gerçekleşti. 472 esnafın oy kullandığı Birlik Başkanlığı seçiminde 365 oy alan Musa Çelikkol yeniden başkan seçildi. Çelikkol’a karşı yarışan Abdurrahman Demirdak ise 107 oy aldı.

Seçim sonuçlarının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çelikkol, gerçekleştireceği projelerin esnafların isteklerine göre yön bulacağını belirtti.

Musa Çelikkol’un yönetim kurulu ise şöyle: Murat Şahin, Cavit Beydemir, İdris Ağılönü, Hamza Tenikeci, Alim Türkay, Ahmet Umul, Nuri Ertekin, Aydın Canan.

Yorumlar

ahmet albaş   -  Bağlantı 7 Mayıs 2014, 00:05

BAŞARILARI DAİMİ OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN TEBRİK EDİYORUM SAYIN.HACI MUSA ÇELİKKOL DENİZLİ ESNAFIMIZ İÇİN BİR KAZANÇTIR BAŞKANIMIZIN KIYMETİNİ BİLELİM SAYGILARIMLA.

Ali Akturk   -  Bağlantı 4 Mayıs 2014, 21:32

Bazıları beğenmiyordu Eskihisarlı HACI MUSA ÇELİKKOL amcayı,bu habere de yorum yaparlar,başarı yaşta değil baştadır,beyindedir,tecrübededir hepsi birleşince de bu sonuç çıkar…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı