REKLAMI GEÇ

Fırıncılardan ”Birlikte denetleyelim” hattı

Fırıncılardan ”Birlikte denetleyelim” hattı

Denizli Fırıncılar Odası halka daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek, vatandaşlardan gelen talep ve görüşleri daha hızlı değerlendirebilmek amacıyla Whatsapp Destek Hattını hizmete sundu. Denizli Fırıncılar Odası uygulamaya koyduğu WhatsApp Destek Hattıyla Denizli halkının ekmek, pide ve unlu mamüller ile ilgili şikayetlerini en aza indirmeyi hedefliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2020 Cumartesi, 10:07

Denizlililer 0532 760 96 56 numaralı Denizli Fırıncılar Odası Destek Hattını rehberlerine kaydederek, akıllı telefonlarında yüklü olan Whatsapp uygulaması ile internetin olduğu her yerden anlık çevrimiçi iletişim kurabilecek, her türlü şikâyet ve taleplerini görüntülü veya yazılı bir şekilde yetkililere iletebilecek.

Hayata geçirilen yeni uygulama hakkında açıklama yapan Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, halkla ilişkilerin önemine değinerek, sosyal medyanın yanı sıra teknolojinin nimetlerinden yararlanılması gerektiğini söyledi.

Karadaban, “Gelişen ve değişen dünyayı takip ediyoruz. Denizli Fırıncılar Odası olarak sorumluluklarımızın farkındayız ve bu yönde etkin çalışmalar yürütüyoruz. 2020 Denizli yılında biz de söz verdiğimiz 20 projenin ilki olan Whatsapp Destek Hattımızı aktif hale getirdik. Her vatandaşımıza sağlıklı, kaliteli ve hijyen kurallarına uygun ekmeği ulaştırmak istiyoruz. Son yıllarda denetimlerimize büyük önem verdik. Ekiplerimizle 7/24 sahadayız. Şimdi de en etkin denetim şekli olarak vatandaşlarımızı da sürece dahil etmek istedik ve “birlikte denetleyelim” dedik. Bu amaçla Denizli Fırıncılar Odası Whatsapp Destek Hattını oluşturduk. Denizli’de yaşayan tüm vatandaşlarımız, ticari işletmelerde yaptıkları alışveriş sırasında ve aldıkları hizmetlerde fiyat, hijyen kuralları ve hizmet kalitesi gibi konulardaki öneri, talep ve şikayetlerini 0532 760 96 56 numaralı bu hatta bildiriyorlar. Hattımıza yapılan başvurular ve yazışmaları kesinlikle gizli tutuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı