REKLAMI GEÇ

Taksi krizi sanayicinin sabrını taşırdı

Taksi krizi sanayicinin sabrını taşırdı

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Çardak Havaalanı’ndaki taşıma anlaşmazlığının bir türlü çözülemediğini belirterek, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin hizmet kusuru yaptığı söyledi. Keçeci, “Kurumlar arasında yargıya intikal eden olay ne vatandaşı ne de misafirlerimizi ilgilendirmiyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2019 Pazartesi, 16:11

Çardak Havaalanı’nda Devlet Hava Meydanları İşletmesi ile taksi işletmesi arasında yaşanan anlaşmazlık hala sonuçlandırılamadığını belirten DSO Başkanı Keçeci, “Bu anlaşmazlık nedeniyle vatandaşımız kışın bu soğuk günlerinde eziyet çekmeye devam ediyor. Özellikle üyelerimizden ciddi anlamda şikayet alıyoruz. Burası bir sanayi şehri, bir ihracat şehridir. Şirketlerimizin her gün şehir dışından, yurt dışından misafirleri oluyor. Denetçisinden müşterisine, teknik adamından danışmanına şirketlerimize ve dolayısıyla ilimize gelen bu insanlar, Denizli’mize yakışmayan bir uygulama ile ilimize adım atıyorlar” dedi.

Kurumlar arasında yargıya intikal eden olayın ne vatandaşı ne de kente gelen misafirlerini ilgilendirmediğini belirten Keçeci, “Bugün bizi ilgilendiren tek şey, tüm havaalanlarında olan mutat bir hizmetin alınamıyor olmasıdır. Ortada bir hizmet kusuru vardır ve bu hizmet kusurunun sorumlusu Devlet Hava Meydanları İşletmesi’dir. Zorluklarla getirdiğimiz misafirlerimizi böyle bir hizmet kusuru ile müşkül durumda bırakmaya kimsenin hakkı yoktur. Hizmet kusuru işlendiği ve hala işleniyor olduğu için, bu hususta üyelerimizi temsilen Denizli Sanayi Odası olarak en kısa sürede bu hususu sorumlu kişilere ihbar edeceğimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.

Yorumlar

ibrahim mutlu   -  Bağlantı 7 Ocak 2019, 16:45

MİLLETVEKİLLERİ NİN BU İŞİ ÇÖZMESİ GEREKİYOR, ONLARDAN ŞİMDİYE KADAR BİR AÇIKLAMA HİÇ GELMEDİ!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı