REKLAMI GEÇ

Horzum meslektaşlarını övdü

Horzum meslektaşlarını övdü

Denizli SMMMO Başkanı Ali Osman Horzum, Acıpayam’daki büro açılışında Denizlili meslektaşlarını övdü, “Denizli’de seçkin bir meslek grubu ile çalışıyoruz. Hepsi beyanname muhasebeciliği değil müşavirlik düzeyinde mesleğini yapan insanlar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2016 Çarşamba, 11:13

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Osman Horzum, Acıpayam’da genç meslektaşı Yunus Öz’ün büro açılış törenine yaptığı konuşma ile meslektaşlarını övdü.

denizli-mali-musavir-acilis-1

Denizli’de seçkin bir meslek grubuna sahip olduğunu söyleyen Başkan Horzum, ” Muhasebe mesleği her daim değişim gösteren, gelişen, bilgi ve teknolojiden uzak kalamayan ve kendisini her gün yenileyen bir meslektir. Bu mesleği yapmak hem zor hem de titizlik gerektirir. Denizli’de meslektaşlarım bu yönüyle son derece seçkin insanlardır. Muhasebe mesleğini beyanname muhasebeciliği olarak değil müşavir boyutuyla icra edecek bilgi ve donanıma sahiptirler” dedi.

Acıpayam’da 14 yıl boyunca mesleğin önde gelen isimlerinden Yüksel Sürücüoğlu’nun yanında çalıştıktan sonra kendi bürosunu açan Yunus Öz’ü tebrik eden Başkan Horzum, “Yunus Öz’ü kutluyorum. Zorlukların üstesinden kalkabileceğini, mesleğe ivme kazandırabileceğini biliyorum. Ayrıca 14 yıl yanında çalıştığı değerli üstadım Yüksel Sürücüoğlu’nun da burada olması, el vermesi beni ayrıca mutlu etmiştir. Burada karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün en güzel örneklerinden birisini görüyoruz. Bu günlerde ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor, bu süreçte yeni bir istihdam kapısı açan Yunus kardeşimi bir kez daha tebrik ediyorum. Ülkemizin ihtiyacı olan şey de böyle demokrasiye sahip çıkan, Cumhuriyetin kazanımlarını benimseyen, yüzü yeniliğe ve ileriye dönük olan gençlerimizdir. Yunus kardeşim tam da böyle bir gencimizdir. Gerek Acıpayam ilçemiz gerekse mesleğimiz güzel bir değer daha kazanmıştır” dedi.

Ofis sahibi SMMM Yunus Öz ise, “Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan ve her türlü desteği Başkanımız Ali Osman Horzum’a, bu mesleği bana öğreten ve her zaman yanımda olan değerli üstadım Yüksel Sürücüoğlu olmak üzere tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Mesleğimizin ve piyasanın zorluklarının bilincinde olarak açtığım ofisimde, mesleğin vakur ve onuruna yaraşır şekilde hizmet vereceğim. Ülkemizin hakikaten zor günler yaşadığı bu dönemde, ekonomiye katkıda bulunmak bizlerinde görevidir. Bu görev bilinci ile inşallah güzel şeyler yapacağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı