REKLAMI GEÇ

İMO’da seçim heyecanı

İMO’da seçim heyecanı

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, 12. Olağan Genel Kurulu başladı. Seçimlerde Şevket Murat Şenel ile Bülent Şahan’ın listeleri yarışıyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2014 Cumartesi, 13:11

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi’nde seçim heyecanı. 12. Olağan Genel Kurulu, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda başladı. Denizli Belediye Başkan vekili Ali Değirmenci, Başkan Yardımcısı ve İnşaat Mühendisi Şamil Çınar, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ile üyeler katıldı.

ADAYLARA SÖZ VERİLMEDİ
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ile birlikte CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, MHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol’un da katıldığı İMO Olağan Genel Kurulu’nda söz almak isteyen adaylara izin verilmedi. İMO Denizli Şubesi’nin mevcut başkanı Hayri Ün, “İMO Denizli Şube Başkan adaylarından gelen teklif üzerine böyle bir karar aldık. Bize gelen bir talepte yoktu. Ayrıca seçim dönemi olması nedeniyle haksız rekabet yaratacağını düşündüğümüz için aldığımız kararı uyguladık” derken, Arif Balkanay, kendisinin de TMMOB üyesi olduğunu belirterek karara tepki gösterdi. Kendilerine söz verilmeyen belediye başkan adayları, kısa bir süre toplantıyı izledikten sonra salonu terk ettiler.

ic

ŞAHAN VE ŞENEL YARIŞACAK
Seçimde, Bülent Şahan Başkanlığında oluşturulan Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu ile Doç.Dr. Şevket Murat Şenel başkanlığındaki Meslekte Birlik Grubu olmak üzere iki liste yarışacak.

Bülent Şahan’ın Yönetim Kurulu’nda M. Sait Yaymanğlu, Çağdaş Efe, Zuhal Kökyar Torlak, M. Sait Yalçın, Mustafa Yılmaz ve Anıl Boran yer alıyor.

Doç.Dr. Şevket Murat Şenel’in lisesi ise şu isimlerden oluşuyor: Baybars Saracoğlu, Naile Peker, Bahiye Önel, Orhan devecioğlu, Recep Uzunca,Yrd. Doç. Dr. Hayri Ün
İMO Denizli Şubesi üyeleri yarın Oda Hizmet Binası’nda yeni yönetimi belirlemek üzere sandığa gidecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı