REKLAMI GEÇ

İş Yatırım Genel Müdürü Kutlusoy, sanayicilerle buluştu

İş Yatırım Genel Müdürü Kutlusoy, sanayicilerle buluştu

İş Yatırım Genel Müdürü Rıza Kutlusoy, Denizlili sanayicilerle bir araya geldi. İş Yatırım’ın sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçen ve Pamukkale Üniversitesi’nde kurulan Finans Laboratuvarı’nın açılışı için Denizli’ye gelen Kutlusoy, açılış öncesinde Denizli Sanayi Odası tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2019 Perşembe, 15:29

Toplantıya DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Selim Kasapoğlu ve İ. Okan Konyalıoğlu ve meclis Üyelerinin yanı sıra Denizli iş dünyasının temsilcileri katıldı. Karşılıklı soru cevaplarla 2019 yılının değerlendirildiği ve 2020 yılına dair beklentilerin paylaşıldığı toplantıda Rıza Kutlusoy beklentilerini katılımcılarla paylaştı.

Son yıllarda büyümenin ve globalleşmenin sekteye uğradığını ve üretimde bir millileşmenin yaşandığını belirten Kutlusoy, Türkiye’nin her şeye rağmen yatırım için ideal bir ülke olduğunu ve geçiş sürecinin atlatılması sonucu yabancı yatırımcıların tekrar ilgi odağına oturacağını belirtti. Sanayicilerden gelen soruları da cevaplandıran Kutlusoy, bir süre kendi içimize dönerek tasarruf tedbirleri almamızın 2020’yi rahat geçirmek açısından önemli olduğunun altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı