REKLAMI GEÇ

İstihdamın duayenleri Denizli’ye geliyor

İstihdamın duayenleri Denizli’ye geliyor

Denizli Sanayi Odası, istihdamın duayenlerini Denizlililer ile buluşturacak. “Denizli’de Kayıtlı İstihdamın Teşviki İçin Güçlü Diyalog ve Yenilikçi Yaklaşım Projesi” toplantısı 19 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2016 Çarşamba, 10:12

Denizli Sanayi Odası tarafından yürütülen, Pamukkale Üniversitesi’nin de ortak olduğu “Denizli’de Kayıtlı İstihdamın Teşviki İçin Güçlü Diyalog ve Yenilikçi Yaklaşım Projesi” açılış toplantısı ve “Kayıtlı İstihdam Teşvikleri Bilgilendirme Günü” etkinliği 19 Aralık 2016 Pazartesi günü 13.00’de Anemon Otel’de gerçekleştirilecek.

İSTİHDAMLA İLGİLİ MERAK EDİLEN TÜM SORULAR YANITLANABİLECEK
İstihdam ve prim teşviklerinde son gelişmelerin konuşulacağı ve bireysel emeklilik sistemi, kıdem tazminatı gibi güncel konuların değerlendirileceği etkinliğe; Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İşverenler Daire Başkanı İbrahim Özçelik, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi, Milliyet Gazetesi Yazarı, NTV Yorumcusu Prof. Dr. Cem Kılıç, Star ve Dünya Gazetesi Köşe Yazarı, TV Programcısı, Eski SGK Başmüfettişi Dr. Resul Kurt ve Pamukkale Üniversitesi İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz gibi ülke çapında konusunda en yetkin isimler konuşmacı olarak katılacak.

Pamukkale Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş moderatörlüğünde gerçekleştirilecek soru/cevap bölümünde katılımcılar, istihdam denilince Türkiye’de ilk akla gelen isimler olan Prof. Dr. Cem Kılıç ve Dr. Resul Kurt’a iş hukuku, sigorta prim teşvikleri, istihdam teşvikleri ve uygulamaları ile ilgili sorularını doğrudan yöneltebilecekler. İşverenlerin uygulamada karşılaştığı sorunlarla ilgili olarak da, konunun en tepesindeki isim olan SGK İşverenler Daire Başkanı İbrahim Özçelik, SGK uygulamaları konusunda katılımcıları aydınlatacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı