REKLAMI GEÇ

Keçeci: Enerjiyi verimli kullanalım

Keçeci: Enerjiyi verimli kullanalım

Denizli Sanayi Odası DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, insan yaşamında vazgeçilmezlerden olan enerjinin verimli kullanılması gerektiğini vurguladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2016 Çarşamba, 09:23

DSO Başkanı Müjdat Keçeci, toplumda enerji kültürü oluşturmak, verimlilik ve çevre bilincini geliştirmek amacıyla 1981 yılından bu yana ocak ayının ikinci haftasında kutlanan “Enerji Tasarrufu Haftası” dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Enerjinin verimli kullanılması yönünde yapılacak her katkının önemli olduğunu dile getiren Keçeci, şunları kaydetti:

“Enerji, insanlık tarihinin ilk dönemlerinden günümüze kadar insan yaşamının en önemli ve vazgeçilmez unsurlarından biri olmuştur. Enerji tasarrufu, enerji verimliliği konusunun en önemli faktörüdür. Günlük yaşamın ve sanayinin vazgeçilmez unsuru olan enerjiyi, günlük yaşantımızın her safhasında verimli kullanmak suretiyle, ihtiyaçlarımızı kısıtlamadan aile bütçesine, ülke ekonomisine ve çevremizin korunmasına katkı sağlamamız mümkün.

Enerji tasarrufuna ve enerjinin verimli kullanılmasına ilişkin yapılacak en küçük katkı bile önemsiz değildir. Bu duygu ve düşüncelerle; bilinçli bir toplum olarak, aynı işi daha az enerji kullanarak gerçekleştirebildiğimiz bir ülke olmak dileğiyle ‘Enerji Tasarrufu’ haftasını kutlarım.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı