REKLAMI GEÇ

Konyalıoğlu, DSO başkan adaylığını resmen açıkladı

Konyalıoğlu, DSO başkan adaylığını resmen açıkladı

Denizli Sanayi Odası’nın (DSO) mevcut Başkanvekili Okan Konyalıoğlu, DSO başkan adaylığını düzenlediği basın toplantısında açıkladı, “Mevcut başkan Müjdat Keçeci’nin size desteği olacak mı?” sorusunu; “Adaylık için kimseden icazet almadık. Kimsenin adamı olarak çıkmadık. Müjdat bey destek olursa mutlu oluruz, olmazsa üzülmeyiz” şeklinde cevapladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2022 Cuma, 13:14

Demir çelik sektöründe Denizli’nin ve Türkiye’nin en önemli üreticilerinden biri olan ASKON’un Yönetim Kurulu Başkanı, Denizli Sanayi Odası’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Çardak OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında ile Denizli Sanayi Odası Başkan adaylığını açıkladı.

Konyalıoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Denizli Sanayi Odası’ndan şuana kadar birçok başkan geldi geçti. Hepsi bir tuğla koydu. Biz görevi devralırken tüm başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm dünyada, ülkemizde bir değişim rüzgarı var. Biz de bu rüzgara uyarak yeni bir ekip ve motivasyonla başkanlığa aday olduk. Ben 4. kuşak işletmeciyim. Bu birçok dalgalanmadan ayakta kalarak çıkmak demektir. Bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Güncelin önünde koşma hevesimizi Denizli Sanayi Odası için de kullanmak istiyoruz. Ben Okan Konyalıoğlu olarak eşim, ailem ve arkadaşlarımın desteği ile aday oldum. Denizli’ye farklı bir hava, felsefe getireceğimize inanıyorum. İlk adaylığı ben açıkladım. Başka aday olursa rekabetin vizyon ve hizmet yarışı olmasını diliyorum. Bizim derdimiz birileri ile bazı sektörlerle, bazı semtçilerle yürümek değil. Şehre katkı koymak istiyoruz. Merkezinde tekstil sektörü olmak üzere her sektörden arkadaşlar ekibimizde bulunuyor” dedi.

Yorumlar

ali veli   -  Bağlantı 13 Ağustos 2022, 11:09

hep aynı yüzleri görmekten bıktık. değişim iyidir.

osman inceler   -  Bağlantı 12 Ağustos 2022, 15:31

bence çok düzgün bir kişilk dso sına yakışır hayırlı olur inşallah

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı