REKLAMI GEÇ

Mali Müşavirler Odası seçime gidiyor

Mali Müşavirler Odası seçime gidiyor

Mayıs ayında genel kurul gerçekleştirecek Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda, Bağımsız Meslek Grubu istişare toplantısı yaptı. Başkan adayı Ali Osman Horzum’un çağrısına beklenenden fazla katılım gerçekleşti.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2019 Cumartesi, 16:47

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası 25-26 Mayıs tarihlerinde seçimli olağan genel kurul gerçekleştirecek. Şimdiden beş ismin başkan adaylığı için gündemde olduğu odada 1238 üye sandık başına gidecek.
Odada mahalli idareler seçimlerinin sona ermesinin ardından yeni yönetim seçimleri gündemin ilk sırasına yükselmeyi başardı. Adaylar çalışmalarına yoğunluk vermeye başladı.

Geçen dönem Bağımsız Meslek Grubu’nun adayı olarak oda yönetimine giren ve dönüşümlü sistemle 1,5 yıl başkanlık koltuğunda kalan Ali Osman Horzum grup üyeleri ve meslektaşlarını Varol Gurme’de topladı ve fikir alış verişinde bulundu.

Hüseyin Beyazıt, Osman Erdemir, Özcan Dama, Yüksel Yaprak, Mustafa Özkul, Meral Er, Öncal Kekik ve İbrahim Aşuk gibi mesleğin önemli isimlerinin destek verdiği söylenen Horzum’un toplantısına beklenenden fazla katılım oldu. Mekanda 100 kişilik yer ayrılırken katılımların bu sayının daha da üzerinde olması nedeniyle yeni masalar açıldı. Katılımcılar arasında gençlerin de yoğun olduğu gözlendi.

Odada 1,5 yıllık başkanlık dönemi beğenilen ve takdir edilen, mali disiplini, şeffaflığı ve tüm üyelere yakınlığı ile bilinen Horzum toplantıda geride kalan dönemin değerlendirilmesini istedi, yeni dönem için yapacağı çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

2016 yılındaki seçim sürecinde sert tartışma ve parçalanmışlıkların yaşandığını, seçim sonrası ortak akıl ve ortak yönetim ile öne çıktıklarını kaydeden Horzum, tüm meslek gruplarının hassasiyetlerini göz önüne aldıklarını ve onların da katılımını sağladığını kaydetti.

Mali disiplin ile oda kaynaklarının iyi kullanıldığını ve borç ödendiğini belirten Horzum, herkese karşı adil davrandıklarını, hiçbir ayrım yapmadan herkese aynı yakınlıkta durduklarını kaydetti. Odadaki görevi sırasında yapılan bazı çalışmalar hakkında da serbest muhasebeci ve mali müşavirleri bilgilendiren Ali Osman Horzum destekleri için ekip arkadaşlarına ve meslektaşlarına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Katılımcılarla yakından ilgilenen Horzum yeni bir çalışma temposu içine girdiklerini, genel kurula hazırlandıklarını söyledi.

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası kulislerinde Adnan Selçuk, Hüseyin Bayramoğlu, Gökhan Dikmen ve Nejdet Bardan’ın da başkan adaylığı için çalışmalar yaptığı biliniyor. 2016 yılındaki seçimlerde üç meslek grubundan ikişer üye yönetim kuruluna seçilmiş son üye ise iki grubun oylarının eşit olması nedeniye kura ile belirlenmişti.

Hiçbir meslek grubunun tek başına başkanı belirleme olanağı bulunmadığı seçim sonuçlarından sonra gruplar kendi aralarında dönüşümlü başkanlık düşüncesini hayata geçirmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı