REKLAMI GEÇ

Mesleki eğitime dikkat çektiler

Mesleki eğitime dikkat çektiler

Denizli Sanayi Odası’nın (DSO) bir yıldan beri yürüttü “Denizli Mermer Sektörünün Kaliteli Mesleki Eğitim İptiyacına Çözüm için Ortam Adımlar” projesinde sona gelindi. Projenin kapanış etkinlikleri çerçevesinde Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nin Demokrasi Meydanı girişinde stant açan DSO, tşört, şapka, bloknot gibi promosyon ürünler dağıtımı gerçekleştirdi

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2015 Çarşamba, 18:54

DSO’nun proje ortağı Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte yürüttüğü “Denizli Mermer Sektörünün Kaliteli Mesleki Eğitim İhtiyacına Çözüm için Ortak Adımlar” projesinde sona gelindi. DSO’nun, AB Türkiye’de Mseleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması hibe programı çerçevesinde bir yıldan beri yürütülen projenin kapanış etkinlikleri çerçevesinde Forum Çamlık Alışveriş Merkezi girişinde stant açıldı.

denizli-dso-egitimli-is-gucu-stant-forum-camlik-ic

Mesleki ve teknik eğitiminin önemi konusunda farkındalık yaratmak ve mermer sökterünün nitelikli işgücü ihtiyacı gibi önemli bir sorununa dikkat çekmek amacıyla proje öykü filminin gösterildiği, kamu spotunun yayınlandığı stantta, ziyaretçilere bin adet tşört, kalem, şapka, bloknot gibi promosyon ürünler dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı