REKLAMI GEÇ

Serdar Alayont güven tazeledi

Serdar Alayont güven tazeledi

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin genel kurulu tamamlandı. 2 gün süren 14. genel kurulda oda tarihinde bir ilk yaşandı ve seçimlere tek adayla gidildi. Mevcut Başkan Serdar Alayont, sandığa giden mimarların oylarıyla yeniden başkan seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2020 Pazar, 18:54

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin 14. genel kurul dün başlamıştı. İki gün süren genel kurulun ilk günü yoğun bir katılıma sahne olmuştu.

İkinci günde ise seçim heyecanı yaşandı. Oda merkezinde gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Serdar Alayont tek aday olarak katıldı. Oda üyesi mimarlar gün boyu kurulan 3 sandıkta oy kullandı. Sandıklar saat 17.00’de kapandı ve sayım işlemine başlandı.

Odaya kayıtlı 516 üyeden 168’i sandığa gitti. 4 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Alayont 164 üyenin oyunu aldı.

ALAYONT GÜVEN TAZELEDİ
Seçimlerin tek adayı olan mevcut Başkan Serdar Alayont, üyelerin oylarıyla güven tazeledi ve yeniden başkanlığa seçildi. Alayont başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda Yasemin Eylem Konuk, Volkan Dayıoğlu, Kadir Çağın, Evrim Çıralı, Jülide Öz, Işıl Mete yer aldı.

ODA TARİHİNDE İLK
14. genel kurul bir ilke de sahne oldu. 1994 yılında temsilcilik, 1996 yılında da şube statüsü kazanan Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde yalnızca kuruluş genel kurulu tek adayla yapılmıştı. 1994 yılından bu yana yapılan her seçimde birden fazla adayın yarıştığı süreç geçiren Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde ilk kez tek adaylı seçim yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı