REKLAMI GEÇ

Mimarlar Odası’nda 2. aday Bilgi

Mimarlar Odası’nda 2. aday Bilgi

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin hafta sonunda yapılacak olağan genel kurulunda başkan adayı sayısı ikiye yükseldi. Halen bu görevi sürdüren Cüneyt Zeytinci’den sonra, Suat Bilgi de şube başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2016 Pazartesi, 13:54

Suat Bilgi, yönetim kurulu aday listesinde yer alan ekibiyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, son dönemde yapılan yasal düzenlemelerle Mimarlar Odası’nın mesleki denetim yapamaz duruma geldiğini, bunun üyelerin odayla olan diyaloglarını ve iletişimini azaltma konusunda olumsuz bir etken yarattığını söyledi.

“SÖZ SAHİBİ OLMALIYIZ”
Kentler ve toplumun hızla değiştiğine dikkat çeken Bilgi, “Toplumu son derece etkileyen mesleki konularda söz sahibi olmak zorundayız. Her siyasi görüşe saygılı ama hiçbir siyasi parti ile organik bağı olmayan, bağımsız düşünecek bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Kentimizle ilgili alınan kararlarda mimari bilgilerimizi ve öngörülerimizi ön planda tutarak, karar vericilerle irtibat halinde olmalıyız. Onları yasal çerçeveler içerisinde doğru, estetik ve kullanışlı olan kararlarla yönlendirmeliyiz” dedi.

LİSTESİNDE YER ALAN İSİMLER
Geçmiş dönemlerde oda yönetiminde görev alarak edindiği bilgi ve deneyimle başkanlığa aday olduğunu ifade eden Bilgi, yönetim kurulu listesinde Hüseyin Türkyılmaz, Ömer Çelikkol, Duygu Yürekli, Halit Coza, Kadir Onur Güzin ve Saliha Noyin Yavuz’un yer alacağını açıkladı.

denizli-mimarlar-odasi-baskan-adayi-suat-bilgi-ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı