REKLAMI GEÇ

Mimarlar siyah konseptli yeni yıl kutlaması yaptı

Mimarlar siyah konseptli yeni yıl kutlaması yaptı

Denizli Mimarlar Odası üyeleri ile birlikte yeni yıl kutlaması yaptı. Siyahın hakim olduğu gecede Tekila Grubu sahne aldı. Tüm mimarlar geceye siyah kıyafetlerle katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2019 Cumartesi, 12:09

Denizli Mimarlar Odası, İkinci Geleneksel Yeni Yıl Partisi’ni yaptı. Gecenin konseptinin siyah olması nedeniyle geceye tüm davetliler siyah kıyafetlerle katıldı. Eğlencenin ve coşkunun tavan yaptığı gecede, Tekila Grubu sahne aldı.

Gecenin başında konuşma yapan Mimarlar Odası Başkanı Başkanı Serdar Alayont, yeni yıla sayılı günler kaldığını belirtip, “Denizli Mimarlar Odası 13. dönemini tamamladı. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum iyi eğlenceler diliyorum. 2020 insanlık için barış ve sevgi dolu olsun” ifadelerini kullandı. Eğlence gece geç saatlere kadar sürdü.

MİMARLAR NEDEN SİYAH GİYER

Bu bir kitap ismi. Alman Mimar Cordula Rau, 2001 yılında kendisine yöneltilen bir soruya cevap araması ve araştırmalarını “Mimarlar Neden Siyah Giyer” başlıklı bir kitap yazması ile ortaya çıkan bir durum. Dünya genelinde mimarların kıyafetleri konusunda yapılan araştırma, çoğunluğunun öğrenim hayatını tamamlayıp, mesleğe başladıktan sonra siyah giysileri tercih etmelerini ortaya çıkarmış.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı