REKLAMI GEÇ

Mimarları buluşturan gece

Mimarları buluşturan gece

Mimarlar Odası Denizli Şubesi geleneksel Mimarlar Gecesi düzenledi. Dedeman Park Otel’de gerçekleştirilen gecede meslek hayatında 25, 35, 40 ve 45. yılını dolduran 18 mimar plaketle ödüllendirildi, 13 yeni üyeye de rozet takıldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2016 Pazar, 11:09

Denizlili mimarlar, Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin, 21. Geleneksel Mimarlar Gecesi Plaket ve Rozet Töreninde buluştu.

Geceye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, Mimarlar Odası Genel Başkan Yardımcısı Ali Ekinci, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı Cüneyt Zeytinci, TMMOB’ye bağlı meslek odaları Denizli temsilcileri ile üyeler katıldı.

TAŞ ATÖLYELER TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU
Gecenin açılış konuşmasını Cüneyt Zeytin’ci yaptı. Geleneksel hale getirdikleri mimarlar gecesinin 21.sini düzenlemekten duydukları memnuniyeti dile getiren Zeytinci’nin ardından Denizlili mimarlara seslenen Mimarlar Odası Genel Başkan Yardımcısı Ali Ekinci, Türkiye’nin iki yıldan beri çok kötü bir dönemden geçtiğini vurgulayarak, “Bu kötü günlerde Denizli’de mimar arkadaşlarımız iyi şeyler yapmaya gayret sarf ettiler. Özelikle taş mektebi kurtardılar Denizli’de. Çok büyük bir başarıydı bu. Çünkü Türkiye’ye örnek oldu. Çünkü bu mektebin yaşaması lazım. Eminim bu kötü günler geride kalacak. Daha güzel, daha yaşanabilir, daha mutlu daha barışçıl, bir Türkiye’yi hep birlikte kucaklayacağız” dedi.

mimarlar-gece-icc

PLAKETLER SAHİPLERİNİ BULDU
Geleneksel Mimarlar Gecesi’nde meslek hayatında 45 yılını dolduran Afer Kara, Mehmet Deniz, Mustafa Erken, 40 yılını dolduran M.Halit Süzük, Mustafa Saray, 35 yılını dolduran Serap Şenöz, Sami Gür, İlhan Öznur, Faruk boyacı Necati Arpacı, 30 yılını dolduran Mehmet Şimşek, Arif Balkanay, Mehmet Öztürk, Necmettin Arslan, Arif Cebe ile 25 yılını dolduran Tuğba Acar Panayır, Sevgi Gökdemir ve Bayram Çölgeçen’e plaketleri verildi.
Ayrıca, odaya yeni üye olan 13 mimara da rozetleri takıldı.

mimarlar-gece-İC

NECATİ VE SOYKALAR’LA COŞTULAR
Gecede, Denizlili sanatçılardan oluşan Necati ve Soykalar sahne aldı. Mimarlar, Grubun seslendirdiği hareketli parçalarla eğlenerek renkli bir gece geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı