REKLAMI GEÇ

MMO’dan teröre lanet

MMO’dan teröre lanet

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Tefik Demirçalı, “Teröre teslim olmayacak ve istendiği gibi teröre alışmayacak, yaşamı, barışı, toplumsal refah ve huzuru savunmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2016 Pazartesi, 11:50

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Tefik Demirçalı, 10 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadı yakınında meydana gelen terör saldırısı nedeniyle açıklama yaptı.

İki ayrı bombalı saldırıda son bilgilere göre çoğunluğu polis, 44 kişinin yaşamlarını kaybettiğini, 160’a yakın yurttaşın da yaralandığını belirten Demirçalı, “Kimden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetliyor, saldırıda yaşamlarını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim. Ülkemizi hedef alan terör saldırısını nefretle kınıyor, insanları sokak ortasında katlederek toplumu korku ve karanlık içerisine sürüklemeye çalışan her türlü zihniyete karşı yaşamı savunacağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. Teröre teslim olmayacak ve istendiği gibi teröre alışmayacak, yaşamı, barışı, toplumsal refah ve huzuru savunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı