REKLAMI GEÇ

Nalbant: “Hizmet ve yenilik bekliyoruz”

Nalbant: “Hizmet ve yenilik bekliyoruz”

GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Nalbant, Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi’nin ülke için hayırlı olmasını diledi, “Yeni yönetim sisteminde güven veren ve şeffaf uygulamalar ile hizmet ve yenilik üretmelerine tanık olmak istiyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2018 Çarşamba, 17:15

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Nalbant, yeni yönetim sistemin hayırlı olmasını diledi. Nalbant, yeni sistemle birlikte görmek istediklerini dile getirerek, “Güney Egeli İş İnsanları olarak üretmeye ve istihdama devam edecek, ülkemizin topyekün kalkınmasında birer nefer olarak çalışacağız” dedi.

Görev alan ve seçilen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kabine üyelerini, milletvekillerini ve bürokratları kutlayan Nalbant, “Önümüzdeki günlerden beklentimiz; ekonomide, teknolojide, insan hak ve özgürlüklerinde, hukukta ve eğitimde yepyeni-modern bakış açısının hakim olacağı ve bilimin odak alınacağı revizyonların başlaması ve tam demokrasiye geçiştir” diye konuştu.

Nalbant, yeni yönetim sistemi ile kurumların; denge-denetleme ağının güven veren ve yenilik üretmelerine tanık olmak istediklerini belirterek, “En kısa zamanda, sürdürülebilir ekonomik kalkınmayla refaha kavuşmalı, istikrarlı ve akılcı eğitim modelleriyle yaratıcı nesillere erişmeli, bağımsız ve yüksek kalitede yargı ile de iş insanlarını ve dış yatırımcıyı yatırıma yönlendirmeliyiz.

Bu uğurda, Güney Egeli İş İnsanları olarak üretmeye ve istihdama devam edecek, ülkemizin topyekün kalkınmasında birer nefer olarak çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı